Zašto se rade seminari?

Seminari pružaju mogućnost sticanja novih veština kojima se obogaćuje ponuda u nezi da bi se dobio veći broj zadovoljnih klijenata.

 

Dostupni seminari

 

Značaj biljaka u nezi kože

Jednodnevni seminar o sadržaju lekovitog bilja, voća i povrća i njihovoj primeni u zavisnosti od stanja i potrebe kože.

Biljne sirovine su bogat izvor aktivnih materija koje utiču na izgled kože. Pravilnom primenom lekovitog bilja, voća, povrća i njihovih ekstrakta, koži se obezbeđuje odgovarajuća nega u skladu sa njenim potrebama.


Primena aktivnih supstanci u nezi

Jednodnevni seminar o upotrebi preparata sa aktivnim sadržajem prema potrebama kože.

Pravilna nega kože usklađena je sa godinama klijenata, ali i sa stanjem kože) da li je opuštena, sa borama, ili nekim drugim znacima koji ukazuju na procese starenja) i prilagođava se stvarnim potrebama da bi se proces narušavanja lepog izgleda kože usporio, a istovremeno da se prerano ne počne sa upotrebom nepotrebnih aktivnih supstanci.


Osmislite potpuno prirodan i jedinstven tretman za lice

Ovim tretmanom ćete iznenaditi i obradovati klijente koji su pristalice prirodnog načina života.

U potrazi za nalaženjem sklada između urbanog života i prirode, tretmani za koje se koristi voće i povrće klijentima mogu pružiti veliko zadovoljstvo.


Interakcija sa klijentima

Jednodnevni seminar kako da prepoznate želje klijenata da biste im pružili ponudu usluga po meri.

Odnos sa klijentima ne bi trebalo da bude šablonski, isti za sve, jer se oni međusobno razlikuju po temperamentu, načinu života, pristupu u nezi svoga tela. Da biste zadovoljili očekivanja svojih klijenata treba da naučite kako da ih prepoznate i svojim pristupom im ulijete poverenje.