Knjiga “Umetnost nege”

Sadržaj knjige obuhvata negu i estetsko ukrašavanje kože, kose, noktiju, osvrt na negu zuba, pravilnu ishranu, fizičku aktivnost kao i brigu o mentalnom zdravlju. Sve ove oblasti ujedinjene u celinu obezbeđuju lep i zdrav izgled osobe.

Sve oblasti obuhvataju preporučene nege u profesionalnom smislu, ali pružaju i savete kako na prirodan način postići željene rezultate.

Podaci za naručivanje

IZDAVAČ: Metaphysica

011 2920062


Reč autora

Podstaknuta predlozima mojih bivših učenika, sada vrlo uspešnih poslovnih žena i velikih prijatelja, napisala sam knjigu gde na jednom mestu mogu da se nađu saveti iz raznih oblasti lične nege.

Iz svog bogatog, višedecenijskog iskustva u nezi i lečenju kože, odabrala sam najinteresantnije teme. Primetila sam da postoje brojne nedoumice kako i u kojoj prilici postupiti pri izboru šminke, manikira, odabira parfema, pa čak i za primenu raznih dijeta. Pokušala sam da u jasnom i kratkom obliku dam odgovore,

Biti negovan ne traži veliko odricanje i previše vremena. Važno je da nega bude kontinuirana i u pravo vreme. Treba da se odabere za svaki uzrast ono što odgovara, bez bilo kakvih preterivanja.

Ako svakoga dana pružamo sebi samo pola sata, vreme koje će biti samo naše, vreme kada smo posvećeni sami sebi, verujte mi, bićete mnogo zadovoljniji i samouvereniji. Lepše ćete se radovati sreći i uspesima svojih najmilijih. Širićete pozitivnu energiju oko sebe, u svom domu, na ulici, na poslu, svuda, jer niste nezadovoljni sobom i svojim izgledom.

Preporučujem Vam ovu knjigu za Vašu kućnu biblioteku u nadi da ćete pronaći neke dobre i korisne savete.

Dragana Višnjić, autor